T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - İzmit Halk Eğitimi Merkezi

Nejat SAZAK - Kurum Müdürü

10.07.1970 Yılında Kırıkkale´nin Keskin ilçesine bağlı; Olun köyünde dünyaya geldim. İlköğrenimimi Olunlu Köyü İlkokulunda bitirdim. Orta okul ve liseyi Kırıkkale Cumhuriyet lisesinde okudum. 1987 yılında liseden Mezun oldum. 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliğini kazandım. 1993 yılında Üniversiteden Mezun oldum.

1993 yılında Keskin Lisesi ve Keskin Ticaret Meslek lisesinde Ücretli öğretmenlik yaptım. 1994 yılında Gaziantep Nurdağı Sakçagözü Lisesine Kimya öğretmeni olarak atandım. Sakçagözü Lisesi Müdür yardımcılığı görevinden sonra 1998 yılında Çorum Oğuzlar İlçesine atandım.

Oğuzlar Can Baba İlköğretim Okulu, Oğuzlar Halk Eğitimi Merkezi, Oğuzlar Çok Programlı Lisesi, İzmit Muallim Naci Lisesi, İzmit Muammer Aksoy İlköğretim Okulu, Gölcük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Körfez Atatürk Anadolu Lisesi ve  18/08/2023 Tarihi itibari ile İzmit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yapıyorum.

Evliyim ve iki tane çocuğum var.